Oos Spirit Praktijk in Nederweert

Tarot Praktijk Nederweert.

Over Oos Spirit Praktijk

Oos Spirit Praktijk valt onder de rubriek massage in Geldrop-mierlo.

Hartelijk welkom bij Oos Spirit Praktijk.

Onze hectische, prestatiegerichte en veeleisende maatschappij maakt het moeilijk om dicht bij onszelf te komen. Terwijl juist in ons innerlijk de antwoorden van onze onrust te vinden zijn. De levensvragen waarmee we worstelen, blijven maar tollen in ons hoofd waardoor er lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Terwijl juist in ons innerlijke de antwoorden van onze onrust te vinden zijn. De coronatijd maakte het er niet makkelijker op om met alles te kunnen omgaan.

Kaartreadings geven inzichten. Tarotkaarten, Lenormand en Engelenkaarten willen je ergens op wijzen. De belangrijkste functie ervan is het verkrijgen van inzichten. Ze willen je ergens bewust van maken. Je trekt niets voor niets juist deze kaarten.

Reiki is een vorm van energie overdracht. Dit gebeurd door handoplegging en het gebruik van de reiki symbolen. Deze behandeling versterkt lichaam en geest, werkt ontgiftend, bevordert zelfgenezing, harmoniseert de chakra’s en werkt ontspannend.

Bij een klankschaalmassage gebruik ik verschillende klankschalen, koshi’s. tamtam gong, windgong en rainstick of oceandrum. Laat je eens meevoeren met de klanken van deze instrumenten. Door de trillingen van de klankschalen op je lichaam ervaar je een weldadige innerlijke kalmering, kun je loslaten. Ook werk ik met stemvorken, deze werken nog dieper op het lichaam waar blokkades zitten. Stress en spanning worden uitgeschakeld en er komen nieuwe scheppende energieën weer vrij.

Aromatouch massage is een zachte aanrakingsmassage langs de meridiaan energiebanen van de rug met 8 verschillende etherische oliën. De voeten worden heerlijk gemasseerd met sinaasappel olie en pepermunt. Je voelt je weer als herboren! Ook geschikt voor reumapatiënten.

Het is ook mogelijk enkele diensten te combineren.

Cadeaubonnen: Een mooi geschenk. Verras een ander eens op een originele wijze door een cadeaubon aan te bieden. ( minimum bedrag € 25,- )


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Oos Spirit Praktijk uit de rubriek massage uit Geldrop-mierlo is gevestigd aan de Bernhardstraat 4 in Nederweert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38894809.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Oos Spirit Praktijk zijn o.a. :

Nieuws van Oos Spirit Praktijk in Nederweert

Een tarotconsult geeft inzicht in jouw blokkades

Een tarotconsult geeft inzicht in jouw blokkades

De kaarten geven je goede inzichten waar de belemmering zit en rijkt goede handvaten aan