Zielelicht | Past Life Therapy (PLT) en persoonlijke ontwikkeling in Eindhoven

Reïncarnatietherapie & numerologie voor je persoonlijke ontwikkeling

Over Zielelicht | Past Life Therapy (PLT) en persoonlijke ontwikkeling

Zielelicht | Past Life Therapy (PLT) en persoonlijke ontwikkeling valt onder de rubriek coaching in Geldrop-mierlo.

Wil jij ook voorgoed vaarwel zeggen tegen fysieke en mentale klachten?

Loop je steeds opnieuw tegen dezelfde mentale problemen aan? Kamp je met onverklaarbare fysieke klachten? Vertrouw dan op mij, Corinne Cox van Zielelicht in Eindhoven.

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke ontwikkeling. Zo geef ik Past Life Therapy (PLT) of Regressie- en Reïncarnatietherapie. Deze unieke therapievorm verschaft me inzicht in jouw onderbewuste. In je onderbewuste ligt vaak de traumatische ervaring opgeslagen en die belemmeren jouw persoonlijke ontwikkeling. PLT werkt ook als je niet in reïncarnatie gelooft. Wel benadruk ik alvast dat je bereid dient te zijn om jouw ervaringen te herbeleven zonder jezelf daarvoor te veroordelen.

Door je verleden een plaats te geven, functioneer je beter in het heden en word je een gelukkiger mens. Je kunt de ervaringen uit je huidige leven en die uit een ander bestaan van elkaar loskoppelen, waardoor je meer in het nu leeft en zorgeloos kunt genieten.

Regressie- en Reïncarnatietherapie helpt om veelvoorkomende, maar toch in eerste instantie moeilijk verklaarbare klachten te verlichten, zoals: - Angst voor de dood of het onbekende. - Dwang-, slaap- en/of eetstoornissen. - Astma en allergieën. - Hevige menstruatieklachten - Baarmoederproblemen en hormonale problemen. - Vermoeidheid en lichamelijke ongemakken. - Migraine en andere vormen van hoofdpijn. - Motorische problemen. - relationele problemen. - gedragsproblemen en andere psychische problemen. - Minderwaardigheidscomplex. - Fobieën - Spanning, stress en Burn-out - Spijsverteringsproblemen, stofwisselingsproblemen. - Woede uitbarstingen - paniekaanvallen - Symptomen van ernstige (chronische) ziekten

Hoewel traumatische herinneringen tijdelijk kunnen toenemen, zullen die op lange termijn steeds meer afnemen. Doordat je actief met je verleden aan de slag gaat, bijt je door de zure appel heen en kom je op voor je eigen geluk en doelen.

Energetische numerologie als therapie:

Een andere therapeutische discipline die ik beheers, is energetische numerologie. Op het eerste gezicht lijkt die minder ingrijpend dan Past Life Therapy. Met de juiste insteek kun je getallensymboliek echter net zo goed als een duwtje in de rug gebruiken om het beste uit jezelf te halen.

Afspraak maken? Klik hier rechts voor mijn contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zielelicht | Past Life Therapy (PLT) en persoonlijke ontwikkeling uit de rubriek coaching uit Geldrop-mierlo is gevestigd aan de Citroenvlinderlaan 8 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14750670.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Zielelicht | Past Life Therapy (PLT) en persoonlijke ontwikkeling zijn o.a. :